Reunió amb el director territorial del departament d’ensenyament per la retirada del mòdul - Afa Quermany Pals
16504
post-template-default,single,single-post,postid-16504,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Reunió amb el director territorial del departament d’ensenyament per la retirada del mòdul

Aquest mati una representació de l’AMPA hem anat a una reunió que ens ha convocat el director territorial del departament d’ensenyament.

La reunió tenia per objectiu parlar sobre el módul que ensenyament vol retirar de l’escola, el que suposaria la pèrdua de dos espais importants actualment pel projecte educatiu de l’escola.

A la reunió hem demanat que la retirada del módul s’ajorni un curs, quan realment hi haurà una disminució d’un grup – classe, i que durant aquest any treballem perquè entre l’Ajuntament i el departament es trobi una solució més definitiva per a no perdre aquests espais de l’escola.

Hem sortit de la reunió amb el compromís de que portarà la nostra proposta a la direcció general, que és qui ha de prendre la decisió, i ens donaran una resposta.

En farem seguiment, estarem a sobre, perquè volem continuar defensant que els espais que actualment hi ha a l’escola són necessaris i importants.