Compra d'ordinadors - Afa Quermany Pals
16203
post-template-default,single,single-post,postid-16203,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Compra d’ordinadors

Com bé sabeu l’Escola des de fa un temps està apostant fort en les noves tecnologies, tant ofimàtiques com informàtiques. Consideren important que els alumnes disposin de material informàtic de qualitat i que sàpiguen utilitzar-ho de manera útil i correcte pel seu aprenentatge i no quedar-se enrera versus altres centres. És per aixó que l’Escola ha adquirit un “carret informàtic” que vindria a ser una “bateria mòvil per ordinadors” i així poder portar la classe d’informàtica a qualsevol aula del centre.

Com hem vingut informant, aquesta Junta recolça i reconeix la importància de que els nostres fills i filles disposin de material de qualitat i, donat que el carret s’havia d’omplir, l’AMPA ha comprat per l’Escola 14 Netbooks nous perquè els nostres fills i filles en facin ús amb una despesa total de 4150 euros. Tingueu en compte que està pensat principalment pel Cicle Superior però l’acabaran utilitzan tots els cicles.

Ha sigut una despesa important i sobretot, un gran esforç aconseguir els diners però, quan veiem als nens i nenes concentrats amb els seus ordinadors nous, sabem que l’esforç ha valgut la pena.

COMPRA D'ORDINADORS1
COMPRA D'ORDINADORS2
COMPRA D'ORDINADORS3